خاویار و نحوه مصرف

خاویار ، سیب زمینی تنوری شده به همراه خامه ترش

خاویار ،سیب زمینی تنوری شده به همراه خامه ترش

یکی از ساده ترین و خوش مزه ترین ترکیبات با خاویار ،سیب زمینی تنوری شده  و خامه ترش می باشد در ادامه مواد لازم  و طرز تهیه این پیش غذا خوشمزه برای شما علاقه مندان به خاویار و غذا تقدیم می گردد با ما و این دستور غذایی در آشپرخانه کالچر همراه باشید .

در صورت تمایل از پیش غذا های خود عکس گرفته و با ما به اشتراک بگذارید .

مواد لازم

۱۰ عدد سیب زمینی کوچک

روغن زیتون به مقدار لازم

نصف فنجان خامه ترش

۱۰۰ گرم خاویار (بلوگا،آسترا،بری)

ساقه ای از جعفری (ورقه های نازک طلا )

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی های کوچک خود را ابتدا خوب شسته و سپس آن ها را به دو نیم تقسیم نمایید سپس سیب زمینی های نصف شده را درون سینی که از قبل کف آن را با روغن زیتون چرب نموده اید قرار دهید توجه داشته باشید نیاز نیست که سیب زمینی ها پوست گرفته شود سپس کمی روغن زیتون و نمک روی سیب زمینی های خود بریزید . فر خود را رو دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و سینی سیب زمینی ها را درون فر خود بگذارید پس از تنوری شدن سیب زمینی ها به میزان دلخواه آن هارا درون سینی مناسب سرو قرار داده و روی آن با خامه ترش و خاویار تزیین نمایید در انتها با ساقه ای از جعفری (ورقه های نازک طلا ) شاهکار هنری خود را زیباتر نمایید .

حال این پیش غذا آماده است و می توانید با عزیزان خود میل نمایید .

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *