گوشت ماهی بلوگا

چرا گوشت ماهی خاویاری مصرف کنیم؟

۱) گوشت ماهیان خاویاری در مقایسه با گوشت سایر ماهیان کیفیت پروتئینی بسیار بالاتری از نظر داشتن اسیدهای آمینه ضروری دارد. این اسیدهای آمینه که به وفور در گوشت ماهیان خاویاری یافت می شوند عبارتند از:
💎اسید گلوتامیک: این ماده به بهبود رشد مغزی کمک کرده و عامل مهمی در جلوگیری از آلزایمر و زوال عقل می باشد.🍃
💎اسید آسپارتیک: به جذب بهتر مواد مغذی کمک کرده و خستگی را کاهش داده و نشاط را افزایش می دهد.🍃
💎آلانین: منبع انرژی مورد نیاز برای فعالیت کبد را فراهم کرده و برای سلامتی کبد ضروری است.🍃
💎لیسین: جریان خون را تسریع کرده و کیفیت خواب را بهبود می بخشد.🍃
♦۲) گوشت ماهیان خاویاری علاوه بر کیفیت پروتئینی بی نظیرش غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۶ می باشد.
💎این اسیدهای چرب در ساخت دیواره سلولی نقش داشته و در محافظت از بدن در برابر بیماری های قلبی و جلوگیری از تصلب شرایین نقش موثری دارند. 🍃
این ماهیان ۴ تا ۶ برابر بیشتر از آزادماهیان (از جمله سالمون و قزل آلا) و چیزی حدود ۱۰ برابر کپور ماهیان دارای اسیدهای چرب EPA و DHA است.🍃
♦۳) گوشت ماهیان خاویاری سرشار از کلاژن بوده که در زیبایی و جوانی پوست خانم ها تاثیر بسیار زیادی دارد.🍃
♦۴) گوشت ماهیان خاویاری دارای مقادیر زیادی کندرویتین سولفات است که این ماده در رشد استخوانها بسیار موثر است.🍃
از اینرو مصرف گوشت این ماهی به کاهش درد در استخوانها و مفاصل بدن، خشکی شانه، رماتیسم و پوکی استخوان کمک کرده و با ریزش مو و خستگی مزمن مقابله می کند.🍃

👌با توجه به موارد گفته شده که همگی از سایت علمی Caviar Fish Guide
استخراج و ترجمه شده اند، به نظر می رسد که گوشت این ماهی یک پکیج کامل و تمام عیار از انواع ترکیبات غذایی مهم و ضروری است.🍃🍃

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *